Triple T, Tina Turner Tributeband

 
 
Triple T Band is een Tina Turner tributeband die voor het eerst het podium besteeg bij het fenomeen "Covertijd in de Vroolijkheid" bij de Vroolijke Frans, een begrip in Brummen, onder de rook van Zutphen.
Bij deze premiere waren de reacties zo positief dat besloten werd om onder de naam "Triple T Band" ook de rest van Nederland in de Tina- passie te laten delen.
Triple T is niet, just a coverband. De band heeft als doel zo dicht mogelijk bij het origineel te blijven. Ook on stage is het close to the real thing.
We love Tina and her incredible band!
We're on a mission!

Shy Frank and the Soulsisters

 https://www.facebook.com/shyfrankandthesoulsisters/  

Soul band Shy Frank and the Soulsisters is een 9-koppige soulformatie uit Zwolle. Wij brengen met enthousiasme lekker in het gehoor liggende soul, funk en jazz. Tot het repertoire horen nummers uit het oude soulverleden maar ook de recentere nummers komen aan bod. Het muzikale aanbod bestaat uit nummers van o.a. Otis Redding, Joss Stone, Aretha Franklin, Sam & Dave, James Brown, Etta James en Selah Sue.


  • Met 2 Soulvolle zangeressen en een zanger, een stevig groovende band en 2 strakke blazers staat Soular Flare garant voor een paar uurtjes lekker swingen. De zangsectie bestaat uit Hendrickje, Marjolein en Frank. De ritmesectie bestaat uit Bert Jan op drums, Joris op basgitaar, Laurens op gitaar en Erik op toetsen. De blazerssectie bestaat uit Lajos op trompet en Douwe op saxofoon. Als vaste inval muzikanten hebben we Siggi op bas en Cor op toetsen. 
  • Persoonlijke gegevens
    Wil je ons boeken?
    Je kan ons mailen en vragen naar de mogelijkheden.

    Laurens Woldring
    groovertje@yahoo.com