H6 megatribute

 
 
Info
Beleef nog een keer het Ultieme Hazes gevoel met 'een avond met H6'.
 
Biografie
Geen enkel repertoire in Nederland is zo bekend en geliefd als dat van André Hazes.

Jaren na zijn dood is deze nationale held nog steeds immens populair. Hele volksstammen draaien nog elke dag zijn albums en zingen zijn liederen. Wie kent ze niet: ‘Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef m’n leven’, ‘Bloed zweet en tranen’ en al die andere prachtsongs. Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we nog steeds niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen!

In 2003 speelt Hazes een van zijn laatste concerten, kort daarna overlijd hij. Dit concert zal herinnerd worden als één van z’n meest indrukwekkende. Hoewel zijn gezondheid niet meer optimaal was, bracht hij in de Amsterdam Arena zijn repertoire met volle overtuiging en werd daarbij het hele concert lang bijgestaan door zijn fans, die uit volle borst meezongen.

Om een eerbetoon aan Hazes te brengen, nemen ruim 15 jaar na dato een dertiental Nederlandse topmuzikanten met ervaring in diverse top tributes (Toto, Queen, status Quo), de band Vandenberg, het begeleidingsorkest van Guus Meeuwis en de Hazes band zelf, u mee terug in de tijd. Onder de naam ‘EEN AVOND MET H6’ brengen zij onder aanvoering van een fantastische zanger, wiens indrukwekkende stemgeluid en timbre ongelofelijk dicht in de buurt komt bij dat van Hazes zelf, nog één keer dit fameuze concert voor het voetlicht.
Dit wil geen enkele Hazes fan en/of muziekliefhebber missen!!

Compleet in originele bezetting bent u helemaal terug in de Amsterdam Arena van 2003!
Het wordt net als toen een avond om samen te dansen, te zingen, te lachen, een traan te laten en vooral om te genieten voor jong en oud!
 
Contactpersoon voor de pers
Luuk Nengerman
 
Boekingsagent
Yntze Heida - info@eenavondmeth6.nl - www.eenavondmeth6.nl

Triple T, Tina Turner Tributeband

 
 
Triple T Band is een Tina Turner tributeband die voor het eerst het podium besteeg bij het fenomeen "Covertijd in de Vroolijkheid" bij de Vroolijke Frans, een begrip in Brummen, onder de rook van Zutphen.
Bij deze premiere waren de reacties zo positief dat besloten werd om onder de naam "Triple T Band" ook de rest van Nederland in de Tina- passie te laten delen.
Triple T is niet, just a coverband. De band heeft als doel zo dicht mogelijk bij het origineel te blijven. Ook on stage is het close to the real thing.
We love Tina and her incredible band!
We're on a mission!

Shy Frank and the Soulsisters

 https://www.facebook.com/shyfrankandthesoulsisters/  

Soul band Shy Frank and the Soulsisters is een 9-koppige soulformatie uit Zwolle. Wij brengen met enthousiasme lekker in het gehoor liggende soul, funk en jazz. Tot het repertoire horen nummers uit het oude soulverleden maar ook de recentere nummers komen aan bod. Het muzikale aanbod bestaat uit nummers van o.a. Otis Redding, Joss Stone, Aretha Franklin, Sam & Dave, James Brown, Etta James en Selah Sue.


 • Met 2 Soulvolle zangeressen en een zanger, een stevig groovende band en 2 strakke blazers staat Soular Flare garant voor een paar uurtjes lekker swingen. De zangsectie bestaat uit Hendrickje, Marjolein en Frank. De ritmesectie bestaat uit Bert Jan op drums, Joris op basgitaar, Laurens op gitaar en Erik op toetsen. De blazerssectie bestaat uit Lajos op trompet en Douwe op saxofoon. Als vaste inval muzikanten hebben we Siggi op bas en Cor op toetsen. 
 • Persoonlijke gegevens
  Wil je ons boeken?
  Je kan ons mailen en vragen naar de mogelijkheden.

  Laurens Woldring
  groovertje@yahoo.com 
   
   
   

www.stereoheart.nl

Over ons

STEREO HEART – AKOESTISCH DUO

Dit akoestische duo bestaat uit: zangeres Yvonne Pas en
gitarist Lesley Lagewaard.

Dit duo is puur vanuit de passie die ze voor muziek hebben ontstaan. Stereo Heart is van de kleine liedjes. Ze coveren moderne nummers maar ook mooie klassiekers.
Ze vinden het een uitdaging om de liedjes eigen te maken. Door het verhaal te vertellen hopen ze mensen te raken.
Leuk weetje: Lesley en Yvonne hebben niet alleen passie voor muziek maar ook voor elkaar.
Neem voor de uitgebreide mogelijkheden contact op via ons contactformulier op deze website. Tot ziens bij een optreden van Stereo heart!

 

Lesley Lagewaard

Gitaar, backings

 
Lesley vormt samen Yvonne de vaste basis van Stereo Heart. Vanaf zijn 10e speelt hij gitaar en dat is te horen. Hij gaat zelden voor een eenvoudige uitvoering. Hij covert de nummers wel, maar dan in een Stereo Heart jasje.

Lesley Lagewaard

Gitaar, backings

 

Yvonne Pas

Zangeres

 
Yvonne is samen met Lesley oprichter van Stereo Heart, dat is ontstaan vanuit passie voor muziek. In akoestische liedjes kun je je emoties goed kwijt en dat past haar heel goed. Hoe kleiner hoe beter. Ze heeft een eigen en zuiver stemgeluid, waardoor het fijn is om naar haar te luisteren.

Yvonne Pas

Zangeres

STEREO HEART – EXTENDED

Extended is net iets uitgebreider met Douwe Laansma op saxofoon en/of Danique Kos op percussie

Stereo Heart is niet alleen voor kleine intieme gelegenheden te boeken. Ook als het iets meer dan alleen gitaar en zang mag zijn, maar je wil toch de intieme sfeer van “akoestisch”, ben je bij Stereo Heart aan het goede adres. Stereo Heart is uit te breiden met o.a. Saxofoon en of Percussie.

 
 
 

Danique Kos

Percussie

 
Danique is een natuurtalent als het gaat om percussie. Haar talent blijft niet onopgemerkt wat zich vertaalt in prijzen, awards en bijzondere optredens. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Percussie spelen is haar passie en maakt haar gelukkig. Alles heeft ritme! Dat ze mensen blij kan maken met haar muziek vindt ze mooi.

Danique Kos

Percussie